تاريخ انتشار : 1397/09/18 - 16:09
كد :1
ساخت قطعات فلزی
ساخت قطعات فلزی یا ساخت قطعات صنعتی شامل فرایند هایی از جمله برش، شکل دهی، جوش و … است. این فرایند ها موجب تبدیل شدن متریال خام به قطعه نهایی می شود.
نحوه ساخت قطعات فلزی
روش ها بسیار متنوعی برای ساخت قطعات فلزی وجود دارند که نحوه انتخاب روش اجرای فرایند های مورد نیاز، به متریال اولیه و قطعه نهایی مورد نظر بستگی خواهند داشت. روش های ساخت قطعات هم برای قطعات سفارشی و نو و هم قطعات اصلاحی معیوب و کارکرده موضوعیت دارند. تعمیر قطعات صنعتی، اصلاح و تکمیل قطعات استوک یا معیوب نیز با روش های مختلف ساخت که البته با دانش لازم انجام می شوند، موجب بازیابی مجدد بسیاری از قطعات صنعتی خواهد شد.
تولید قطعات فلزی
در صورتی که ورق مورد نظر از نوع ریزدانه و یا به عبارتی کوچک باشد ، در زمان عملیات ماشینکاری قطعا تاثیر مستقیم بر بهتر شدن کیفیت ورق دارد . به دلیل جدا شدن ( رها شدن ) دانه های کوچکتر طبیعی است که ورق مورد نظر به صورت مساوی و یکنواخت از ضخامت آن کم شود.
در صورتی که بخواهیم ورق مورد نظرمان صاف و یکنواخت باشد، طبیعتا بهتر است ورقی را انتخاب کنیم که لحاظ خوردگی ، خراش و هرگونه ایرادی بدور باشد. بهتر است در انتخاب ورق حداکثر دقت را داشته باشیم.
در صورتی که خواستار این هستیم که کیفیت تولید قطعات فلزی را ارتقا بخشیم باید به این نکته مهم توجه داشته باشیم که فلز مورد نظر از لحاظ فرم دهی و ضخامت یکسان باشد.
در تولید قطعات فلزی اگر از ورق فلز استفاده شود و به صورت کاملا مساوی و یکنواخت باشد ، و همه اجزای آن با برابر بوده و نتیجه ینهایی آن پس از عملیات ماشینکاری به شدت کیفت آن ارتقا می یابد.